26 május, 2015

Szamárfül

Szamárfül
Címke: , ,

Szamárfül

Szamárfül

25 dkg zsírt habosra kikeverjük, két kanál porcukorral. 50 dkg liszttel és egy pohár tejföllel tésztát gyúrunk. Ezt este meggyúrjuk, és másnap reggelig pihentetjük.

Reggel a tésztát nagyon vékonyra kinyújtjuk, fánk szaggatóval kiszaggatjuk, megtöltjük. Félbehajtjuk, az előkészített kikent tepsibe rakjuk és világosra sütjük. Melegen porcukorba forgatjuk.

Töltelék lehet túró, lekvár.

 


Szamárfül

25 dkg zsírt habosra kikeverjük, két kanál porcukorral. 50 dkg liszttel és egy pohár tejföllel tésztát gyúrunk. Ezt este meggyúrjuk, és másnap reggelig pihentetjük.

Reggel a tésztát nagyon vékonyra kinyújtjuk, fánk szaggatóval kiszaggatjuk, megtöltjük. Félbehajtjuk, az előkészített kikent tepsibe rakjuk és világosra sütjük. Melegen porcukorba forgatjuk.

Töltelék lehet túró, lekvár.

25 dkg zsírt habosra kikeverjük, két kanál porcukorral. 50 dkg liszttel és egy pohár tejföllel tésztát gyúrunk. Ezt este meggyúrjuk, és másnap reggelig pihentetjük.

Reggel a tésztát nagyon vékonyra kinyújtjuk, fánk szaggatóval kiszaggatjuk, megtöltjük. Félbehajtjuk, az előkészített kikent tepsibe rakjuk és világosra sütjük. Melegen porcukorba forgatjuk.

Töltelék lehet túró, lekvár.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Reload Image
Enter Code*: