26 május, 2015
Szamárfül

Posted in : Receptek on
Címke: Receptek, sváb, Szamárfül
Szamárfül
Szamárfül
25 dkg zsírt habosra kikeverjük, két kanál porcukorral. 50 dkg liszttel és egy pohár tejföllel tésztát gyúrunk. Ezt este meggyúrjuk, és másnap reggelig pihentetjük.
Reggel a tésztát nagyon vékonyra kinyújtjuk, fánk szaggatóval kiszaggatjuk, megtöltjük. Félbehajtjuk, az előkészített kikent tepsibe rakjuk és világosra sütjük. Melegen porcukorba forgatjuk.
Töltelék lehet túró, lekvár.
Szamárfül
25 dkg zsírt habosra kikeverjük, két kanál porcukorral. 50 dkg liszttel és egy pohár tejföllel tésztát gyúrunk. Ezt este meggyúrjuk, és másnap reggelig pihentetjük.
Reggel a tésztát nagyon vékonyra kinyújtjuk, fánk szaggatóval kiszaggatjuk, megtöltjük. Félbehajtjuk, az előkészített kikent tepsibe rakjuk és világosra sütjük. Melegen porcukorba forgatjuk.
Töltelék lehet túró, lekvár.
25 dkg zsírt habosra kikeverjük, két kanál porcukorral. 50 dkg liszttel és egy pohár tejföllel tésztát gyúrunk. Ezt este meggyúrjuk, és másnap reggelig pihentetjük.
Reggel a tésztát nagyon vékonyra kinyújtjuk, fánk szaggatóval kiszaggatjuk, megtöltjük. Félbehajtjuk, az előkészített kikent tepsibe rakjuk és világosra sütjük. Melegen porcukorba forgatjuk.
Töltelék lehet túró, lekvár.