25 október, 2015
Málnás vizespiskóta

Málnás vizespiskóta
Málnás vizespiskóta
Hozzávalók:
4 db tojás
8 evőkanál víz
25 dkg kristálycukor
20 dkg liszt
1 db sütőpor
20 dkg málna
2 evőkanál kristálycukor
5 dkg darált dió
5 dkg apróra vágott dió
Elkészítés:
4 tojás sárgáját felverünk 4 evőkanál vízzel, majd hozzáadunk 25dkg kristálycukrot és még 4 evőkanál vizet és tovább keverjük. Mikor a tojás kifehéredett, hozzáadjuk a 20dkg lisztet és 1db sütőport. A 4db tojásfehérjét habosra felverem, majd lassan hozzákeverem a felvert tésztához úgy, hogy a hab ne törjön össze. A tepsit vajjal kikenem, majd kilisztezem. Ezután az elkészült tésztát a tepsibe öntöm. A 20dkg málnát 2 evőkanál kristálycukorral összekeverem, majd rászórom a sütemény tetejére. Az 5dkg apróra vágott dióval még megszórom a süteményt.
Ezután a tepsit beteszem a sütőbe és 180 fokon kb. 30 percig sütöm.
Amikor elkészült pórcukorral megszórjuk.
https://facebook.com/svabreceptek
Málnás vizespiskóta
4 tojás sárgáját felverünk 4 evőkanál vízzel, majd hozzáadunk 25dkg kristálycukrot és még 4 evőkanál vizet és tovább keverjük. Mikor a tojás kifehéredett, hozzáadjuk a 20dkg lisztet és 1db sütőport. A 4db tojásfehérjét habosra felverem, majd lassan hozzákeverem a felvert tésztához úgy, hogy a hab ne törjön össze. A tepsit vajjal kikenem, majd kilisztezem. Ezután az elkészült tésztát a tepsibe öntöm. A 20dkg málnát 2 evőkanál kristálycukorral összekeverem, majd rászórom a sütemény tetejére. Az 5dkg apróra vágott dióval még megszórom a süteményt.4 tojás sárgáját felverünk 4 evőkanál vízzel, majd hozzáadunk 25dkg kristálycukrot és még 4 evőkanál vizet és tovább keverjük. Mikor a tojás kifehéredett, hozzáadjuk a 20dkg lisztet és 1db sütőport. A 4db tojásfehérjét habosra felverem, majd lassan hozzákeverem a felvert tésztához úgy, hogy a hab ne törjön össze. Málnás vizespiskóta A tepsit vajjal kikenem, majd kilisztezem. Ezután az elkészült tésztát a tepsibe öntöm. A 20dkg málnát 2 evőkanál kristálycukorral összekeverem, majd rászórom a sütemény tetejére. Az 5dkg apróra vágott dióval még megszórom a süteményt.4 tojás sárgáját felverünk 4 evőkanál vízzel, majd hozzáadunk 25dkg kristálycukrot és még 4 evőkanál vizet Málnás vizespiskóta és tovább keverjük. Mikor a tojás kifehéredett, hozzáadjuk a 20dkg lisztet és 1db sütőport. A 4db tojásfehérjét habosra felverem, majd lassan hozzákeverem a felvert tésztához úgy, hogy a hab ne törjön össze. A tepsit vajjal kikenem, majd kilisztezem. Ezután az elkészült tésztát a tepsibe öntöm. A 20dkg málnát 2 evőkanál kristálycukorral összekeverem, majd rászórom a sütemény tetejére. Az 5dkg apróra vágott dióval még megszórom a süteményt.4 tojás sárgáját felverünk 4 evőkanál vízzel, majd hozzáadunk 25dkg kristálycukrot és még 4 evőkanál vizet és tovább keverjük. Mikor a tojás kifehéredett, hozzáadjuk a 20dkg lisztet és 1db sütőport. A 4db tojásfehérjét habosra felverem, majd lassan hozzákeverem a felvert tésztához úgy, hogy a hab ne törjön össze. A tepsit vajjal kikenem, majd kilisztezem. Ezután az elkészült tésztát a tepsibe öntöm. A 20dkg málnát 2 evőkanál kristálycukorral összekeverem, majd rászórom a sütemény tetejére. Az 5dkg apróra vágott dióval még megszórom a süteményt.