11 március, 2015

Gombás Lecsó (gyors vacsora)

Gombás Lecsó (gyors vacsora)
Címke: , , , , , ,

Gombás Lecsó (gyors vacsora)

Gombás Lecsó (gyors vacsora)

Hozzávalók:

½ kg gomba

4 db paprika

2 db paradicsom

2 db vöröshagyma (közepes)

5 gerezd fokhagyma

2 szelet nagyon vékonyra aprított füstölt szalonna

6 db koktél virsli

só, bors, majoránna, piros paprika, pici vegeta, csipetnyi cukor

Tálalás előtt tojás ízlés szerint.

Elkészítés:

Nagyon apróra vágott szalonnát kisütöm. Apróra vágom a vöröshagymát ráteszem a szalonnára, majd a fokhagymát. A gombát összevágom, és a hagymára rakom, majd közepes lángon sütöm úgy, hogy ne eresszen levet. A paprikát is apróra vágom és hozzáadom a gombás hagymához. Legvégén az apróra vágott paradicsomot teszem bele. Ízesítem sóval, borssal, majorannával, aztán még pirospaprikát is beleteszem a koktél virslivel együtt. Tálalás előtt tojást ütök bele ízlés szerint (mi kevés tojással szeretjük, hogy a gomba íze jobban érvényesüljön).


Gombás Lecsó (gyors vacsora)Nagyon apróra vágott szalonnát kisütöm. Apróra vágom a vöröshagymát ráteszem a szalonnára, majd a fokhagymát. A gombát összevágom, és a hagymára rakom, majd közepes lángon sütöm úgy, hogy ne eresszen levet. A paprikát is apróra vágom és hozzáadom a gombás hagymához. Legvégén az apróra vágott paradicsomot teszem bele. Ízesítem sóval, borssal, majorannával, aztán még pirospaprikát is beleteszem a koktél virslivel együtt. Tálalás előtt tojást ütök bele ízlés szerint (mi kevés tojással szeretjük, hogy a gomba íze jobban érvényesüljön).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Reload Image
Enter Code*: