11 március, 2015
Gombás Lecsó (gyors vacsora)

Gombás Lecsó (gyors vacsora)
Gombás Lecsó (gyors vacsora)
Hozzávalók:
½ kg gomba
4 db paprika
2 db paradicsom
2 db vöröshagyma (közepes)
5 gerezd fokhagyma
2 szelet nagyon vékonyra aprított füstölt szalonna
6 db koktél virsli
só, bors, majoránna, piros paprika, pici vegeta, csipetnyi cukor
Tálalás előtt tojás ízlés szerint.
Elkészítés:
Nagyon apróra vágott szalonnát kisütöm. Apróra vágom a vöröshagymát ráteszem a szalonnára, majd a fokhagymát. A gombát összevágom, és a hagymára rakom, majd közepes lángon sütöm úgy, hogy ne eresszen levet. A paprikát is apróra vágom és hozzáadom a gombás hagymához. Legvégén az apróra vágott paradicsomot teszem bele. Ízesítem sóval, borssal, majorannával, aztán még pirospaprikát is beleteszem a koktél virslivel együtt. Tálalás előtt tojást ütök bele ízlés szerint (mi kevés tojással szeretjük, hogy a gomba íze jobban érvényesüljön).
Gombás Lecsó (gyors vacsora)Nagyon apróra vágott szalonnát kisütöm. Apróra vágom a vöröshagymát ráteszem a szalonnára, majd a fokhagymát. A gombát összevágom, és a hagymára rakom, majd közepes lángon sütöm úgy, hogy ne eresszen levet. A paprikát is apróra vágom és hozzáadom a gombás hagymához. Legvégén az apróra vágott paradicsomot teszem bele. Ízesítem sóval, borssal, majorannával, aztán még pirospaprikát is beleteszem a koktél virslivel együtt. Tálalás előtt tojást ütök bele ízlés szerint (mi kevés tojással szeretjük, hogy a gomba íze jobban érvényesüljön).