Bemutatkozás

 Bemutatkozás

Hagyományos sváb almás tócsni

  Tisztelt Internetezők!

 

Az a gondolatunk támadt, Hagyományos sváb túrótortahogy hasznos lenne indítanunk egy honlapot a „hagyományőrző sváb receptekkel”, hogy utódainknak megőrizzük ezeket az értékeket. Nem titkoljuk, hogy szeretnénk, ha a sváb nemzetiségi emberek csatlakoznának a kezdeményezésünkhöz és gyarapítanák gyűjteményünket.

 

 

 


Bemutatkozás

ek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, sváb receptek, hagyományos, hagyományőrző, sváb nemzetiségi, sváb nemzetiségi, sváb nemzetiségi, sváb nemzetiségi, Speciális

Az a gondolatunk támadt,
hogy hasznos lenne indítanunk egy honlapot a „hagyományőrző sváb receptekkel”, hogy utódainknak megőrizzük ezeket az értékeket. Nem titkoljuk, hogy szeretnénk, ha a sváb nemzetiségi emberek csatlakoznának a kezdeményezésünkhöz és gyarapítanák gyűjteményünket.

3 COMMENTS

3 thoughts on “Bemutatkozás”

 • Szendrő Annamária
  december 10, 2014 at 11:58 de.

  Nagyon jó kezdeményezés. Én is már régóta próbálom innen-onnan összeszedegetni a régi sváb recepteket.

  • netfabrik
   december 10, 2014 at 3:33 du.

   Kedves Annamária!

   Folyamatosan töltjük fel receptekkel az oldalt. Remélem hamarosan számtalan recept közül tudnak majd válogatni. Igyekszünk majd hírekkel és eseményekkel is érdekesebbé és informálisabbá tenni az oldalt. Látogasson vissza minél többször.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Reload Image
Enter Code*: